Hadj organisatie

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u voor hadj bij ons aan het juiste adres. Ieder jaar organiseren wij de pelgrimsreis voor moslims die de grote bedevaart willen uitvoeren. Dit geschiedt in het bedevaartseizoen.

Na officiële aankondiging kunnen pelgrimskandidaten zich aanmelden voor de bedevaart. Voorafgaand aan de bedevaart vinden er diverse seminars plaatst om de aanstaande pelgrims te informeren en hen voor te bereiden op hun pelgrimsreis.

Gedurende de bedevaart kunnen de pelgrims rekenen op professionele bijstand, zodat ze hun bedevaartrituelen zorgeloos kunnen volbrengen.

Belangrijke mededeling aan  pelgrimskandidaten; Het ministerie van Hajj en Umrah van Saoedi-Arabië heeft aangekondigd dat, vanwege de uitbraak van Covid-19 dit jaar slechts een beperkt aantal pelgrimskandidaten die in Saoedi-Arabië wonen, de hadj mogen uitvoeren. Door dit besluit worden pelgrimskandidaten uit Nederland tijdens de pelgrimsperiode 2021 niet toegelaten voor bedevaart. Hoewel dezelfde beslissing geldt voor Umrah reizegers, wordt verwacht dat het Umrah-seizoen in september 2021 wordt geopend voor moslims uit andere landen dan Saoedi Arabië. Meer gedetailleerde informatie over het onderwerp zal in september worden verwacht.

Copyright © Vakif BV. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram